Dag 6: Het Siljanmeer
Door: Chantal van Yperen
Blijf op de hoogte en volg Familie
15 Augustus 2008 | Zweden, Mora
15 Augustus 2008 - 20:32
Fam. De Boever:
zo zo spierpijn ja dat heb je er van als je meteen 10km wil gaan peddelen maar wel leuk dat jullie het weer geprobeert hebben want Chantal zoekt altijd het riet op (zei marloes) we volgen met zijn 3-3n lekker jullie reis en genieten van de mooie foto's. die willen we zeker allemaal zien als jullie hier weer terug in Nederland zijn
voor nu nog veel plezier -
15 Augustus 2008 - 20:55
Leonieke:
Echt super leuk dat we jullie helemaal kunnen volgen op jullie weg door Zweden! Echt een mooi land als ik jullie foto's al zie, jullie zijn al op een hoop plaatsen geweest.
Geniet nog lekker de komende week en veel plezier ... !!!
16 Augustus 2008 - 07:37
Joke & Inge:
Hoi hoi!
Je ziet er fanatiek uit met je peddels Chantal! Jammer dat jullie niet ver gekomen zijn, maar wij zien dat al helemaal voor ons jullie twee in een bootje.
Jammer dat jullie nog steeds geen elanden hebben gezien, dat wordt nu toch wel eens tijd hoor!! (Je moet wel stil zijn he Chantal ;))
Nou Volendam heeft ook nog wat gebracht hoor, maar jullie moeten nog even een jaartje wachten voordat jullie dit te zien krijgen :p
Geniet er nog even van!
Liefs, Joke & Inge
16 Augustus 2008 - 10:15
Joerr En Sandra:
Heej,
We willen jullie even bedanken voor de kaart die wij vandaag hebben mogen ontvangen. Erg mooi!! Straks gaan we richting de open dag van Sparta, ben benieuwd. We zullen de uitslag tegen het Westlandselftal wel even smsen!!
Groetjes van ons!! -
16 Augustus 2008 - 11:40
Buurtjes Nummer 6:
Leuk om zo een verslag te lezen.
Veel plezier nog en tot snel !!
Remco, Kitty & Gwen