Baaldagje - Reisverslag uit Nørre Nebel, Denemarken van Familie Noordam - WaarBenJij.nu Baaldagje - Reisverslag uit Nørre Nebel, Denemarken van Familie Noordam - WaarBenJij.nu

Baaldagje

Door: Chantal Noordam

Blijf op de hoogte en volg Familie

27 Juli 2015 | Denemarken, Nørre Nebel

Vanochtend werd ik wakker met het gevoel dat ik nog maar net in bed lag. Gelukkig stond er vandaag niet veel op het programma, zodat we er een baaldagje van konden maken. Harrie had hetzelfde gevoel en we besloten allebei nog een uurtje te slapen terwijl de ander Yenthe vermaakte. Die neemt het er nu natuurlijk flink van, want de hele dag papa en mama om je heen is toch geweldig. De meegenomen spelletjes en puzzels worden dan ook keer op keer gespeeld en gemaakt, maar in valsspelen is ze erg goed. Gauw de dobbelsteen op een andere kleur leggen als je gegooid hebt/ Van wie zou ze dat toch hebben?!
Na onze slaapverlenging ging ik met Yenthe nog even knutselen, terwijl Harrie de boodschappen deed. Dit keer hebben we een tas gemaakt met Bamse erop (de mascotte van het park) Hij was voor papa en ze heeft hem echt kleurrijk gemaakt. Met deze katoenen tas mag hij wel lopen, want normaal gesproken heb ik een hekel aan dit soort tasjes.
Om er toch nog een gezellige dag van te maken hadden we besloten om naar het indoor speelparadijs te gaan en onbeperkt pizza te eten. Wat een leuk concept, zouden ze ook in Nederland moeten introduceren. Na afloop nog een ijsje, die Yenthe maar half op at. De rest wilde ze bewaren, dus Harrie als een speer richting huisje om het ijsje in te vriezen. Ben benieuwd of ze er morgen nog naar vraagt.

• 27 Juli 2015 - 22:34

Arie:

Zo heb je niets te lezen! En dan vliegen de verhalen ineens om je oren.
    Ineens inspiratie gevonden!? Lol. Het is weer genieten om te lezenhoe julie de vakantie beleven
    Groepjes Arie

• 28 Juli 2015 - 10:43

Truus Voois:

Alsje het ijsje niet wil breng het dan maar voor opa mee!