Lekker zwemmen! - Reisverslag uit Blaimont, België van Familie Noordam - WaarBenJij.nu Lekker zwemmen! - Reisverslag uit Blaimont, België van Familie Noordam - WaarBenJij.nu

Lekker zwemmen!

Door: Chantal

Blijf op de hoogte en volg Familie

04 Augustus 2013 | België, Blaimont

Gisteravond kwam Yenthe wat moeilijk in slaap, vooral omdat het campingbedje gedwongen in de huiskamer moest. Het tweede kamertje was te klein om er naast 2 bedden ook nog een campingbedje naar te zetten. Dan maar in de huiskamer, helaas niet z'on succes. Ze werd van elk geluidje wakker en bleef maar huilen. Gelukkig viel ze bij papa op schoot wel in slaap, zodat we toch een rustige nacht hadden.
Vandaag hebben we een rustige dag ingelast zodat Yenthe kon bijkomen van de reis en alle indrukken. Ze mocht lekker spelen en het huisje ontdekken. Ook zijn we gezellig met z'n drietjes naar het zwembad geweest. Het park heeft een binnen en een buitenbad, maar helaas was het voor onze pollewop net te koud om in het buitenbad te gaan. Daarentegen was het binnen erg rustig en waren er maar een paar andere kleine kinderen. Dus hup badpak aan, papa zwemband opblazen en in het bad. Blijkbaar duurde het voor Yenthe iets te lang, want voor ik het wist had ze mij ondergeplast ( ja, San je hebt echt gelijk met je zwemluier!!!!) Gelukkig had ook ik m'n zwemkleding al aan! Het zwemmen vond ze heerlijk en maakte volop contact met de andere kinderen. Echt grappig om te zien, dat als ze langskwamen Yenthe helemaal ging trappelen met haar beentjes.
Na een half uurtje werd ze toch wel wat moe en zijn we teruggegaan naar het huisje, wat nog een hele klim is als je huisje aan de top van de heuvel ligt.
Na het eten was het voor Yenthe tijd om naar bed te gaan, maar met moeite kwam ze in slaap. Na een uurtje werd ze wakker en wilde niet meer slapen!!! Ik was ten einde raad en Harrie heeft tenslotte toch de 2e slaapkamer verbouwd; boxspring op z'n kant zodat toch het campingbedje er kon staan. Enne.... het had effect. Ze sliep snel,gelukkig!! Als beginnende ouders maak je toch altijd weer wat mee.

• 05 Augustus 2013 - 20:51

Hans:

Aannemersbedrijf Noordam, voor al u bouw- en verbouwplannen! Have fun met zn drietjes!

• 05 Augustus 2013 - 23:09

Ineke:

Tja met je kind op vakantie geeft een andere kijk. Wij verbouwen ook vaak de hele slaapkamer. Ach alles over voor de kleine. Hihi